• +36 30 165 7320
  • H-Cs: 9:00 - 17:00, P: 9:00-16:00

Hörmann termékek

Kedves Vásárlónk!

A mindenki által ismert Hörmann cég termékeivel bővült a kínálatunk. Ismerkedjen meg Ön is a minőségi kapu és ajtó rendszerekkel, meghajtásokkal.

hormann logo

Részletes termékismertetők, leírások

Árajánlat kéréshez, kérjük töltse ki az űrlapot

Tisztelt Érdeklődők!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szezon alatt a nyílászárók gyártási ideje megnövekszik. Az ablakok, erkélyajtók 4-6, bejárati ajtók gyártási ideje 6-8 hétig is elhúzódhat. Ez az Iglo, Ovlo, Veka, Yawal nyílászárókat érinti.

Magyarországi gyártó partnereinknél, a Magyarországon jellemző munkaerőhiány kezd a gyártásban fennakadásokat okozni, ezért néhány nappal megnövekedhet a gyártási idő. Ez főként az árnyékolástechnikai termékeket érinti.

Igyekszünk ennek ellenére a megrendeléseket a legrövidebb időn belül teljesíteni.

Facebook

IGLO 5 90x210 egyszárnyú bejárati ajtó

Egyedi méret
Az IGLO 5 ajtók “A” kategóriásak, kizárólag a legjobb alapanyagokból készülnek, amely így ideális azon vevők számára, akik nem hajlandóak kompromisszumra, amikor megjelenésre vagy technikai tulajdonságokra kerül a sor. A modern IGLO 5 PVC ajtók a szépség, innováció, funkci ...Bővebben...
134 004,05 HUF (105 515,00 HUF nettó) egységár

Only one shipping method available :

Személyes átvétel : 0,00 HUF


  • Leírás
  • Specifikációk
  • Hozzászólás
  • Írjon véleményt

Az IGLO 5 ajtók “A” kategóriásak, kizárólag a legjobb alapanyagokból készülnek, amely így ideális azon vevők számára, akik nem hajlandóak kompromisszumra, amikor megjelenésre vagy technikai tulajdonságokra kerül a sor.

A modern IGLO 5 PVC ajtók a szépség, innováció, funkcionalitás és a magas szintű biztonság kombinációja.

Otthonunkról a legelső benyomást az ajtó kelti, a szép, esztétikus megjelenése és innovációja. A DRUTEX ajtók modern ajtószárnnyal vannak felszerelve, mely minden jellegzetességgel és épület stílussal összhangban van, így a legigényesebb ügyfeleink is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbbet. A DRUTEX modern és hagyományos kialakítású ajtókat egyaránt kínál. Gazdag színpaletta, változatos szárny és design választék teszi lehetővé, hogy mindenki a saját elvárásainak megfelelően kialakíthassa a számára legmegfelelőbb megjelenésű ajtót.

Előnyök:

  • Modern kialakítás, kerekített profil, lehetőség egyéni forma kialakítására.
  • Több kamrás szerkezet, 70 mm-es profilvastagság, amellyel nagyszerű hőszigetelést érhet el.
  • Nagy megerősítő kamrák teszik lehetővé, hogy további merevítéssel bővítsék, így garantálva a megfelelő statikus paramétereket.
  • Felszerelhető egyszerű- vagy gömbkilinccsel és kapaszkodóval.
  • A 3 tokba épített zsanérnak köszönhető a magas biztonság és hosszú élettartam.

Vasalat

Az IGLO 5 PVC ajtók alap ajánlatunkban MACO vasalattal rendelkeznek. Véd a behatolásoktól, nem csak az ajtó közepén, a szárny felső és alsó részén egyaránt. Kültéri ajtóink akár öt ponton záródnak, innen a megnevezés: több pontos zár.
Lehetőség van Z-TF MF-BO MACO ajtózár beépítésére. A 3 ponton záródó zárak további két acél csappal és acél kampóval vannak felszerelve.
A multifunkciós zárszerkezetnek köszönhetően optimális és állandó nyomás keletkezik az ajtó teljes magasságában. Záródás után azonnal három ponton egy biztonságos záródást segítő előfeszítést biztosít az ajtószárnynak.
A kulcs elfordítása után az ajtó lezáródik két úgynevezett ‘fiók’-ban lévő acél retesszel, a multifunkciós zárnyelvekkel és a fő fiókban elhelyezkedő masszív retesszel.
A retesz könnyed állításával rugalmasan állíthatjuk a szárnyra nehezedő nyomást (előfeszítést).

A Z-TF zárak kompatibilisek szimmetrikus rendszerű elektromos zárakal. Az ajtó minden retesze irányítható egy elektromos zárral. Általában az irányításhoz csak három drótra van szükség, ami egy elektromos impulzust szállít a három záródási ponthoz egyszerre. A kábel kötegben is kapható, a keretbe építve vagy kívülről rászerelve. A drótozásra beépítés közben kerül sor és a kábel kötegnek csak a középső elektromos zárhoz kell kapcsolódnia.

Honlap: /hu/termekek/nyilaszarok/ajtok/muanyag-bejarati-ajtok/iglo-5-bejárati-ajtók-70-mm.html
Súly: 49.1 kg
Szélesség: 90 cm
Hosszúság: 7 cm
Magasság: 210 cm
hozzászólások listája:
Eddig még nem érkezett hozzászólás.
Értékel:

Írd le a véleményedet erről a termékről:

Felhasználónév:
E-mail:
© 2003-2019 Developed by Webbinger Creative- Minden jog fenntartva! Designed by Webbinger Creative ®
A weboldalon található minden szöveg és kép a Webbinger-Bau Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!