• +36 30 165 7320
 • H-Cs: 9:00 - 17:00, P: 9:00-16:00

Hörmann termékek

Kedves Vásárlónk!

A mindenki által ismert Hörmann cég termékeivel bővült a kínálatunk. Ismerkedjen meg Ön is a minőségi kapu és ajtó rendszerekkel, meghajtásokkal.

hormann logo

Részletes termékismertetők, leírások

Árajánlat kéréshez, kérjük töltse ki az űrlapot

Tisztelt Érdeklődők!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szezon alatt a nyílászárók gyártási ideje megnövekszik. Az ablakok, erkélyajtók 4-6, bejárati ajtók gyártási ideje 6-8 hétig is elhúzódhat. Ez az Iglo, Ovlo, Veka, Yawal nyílászárókat érinti.

Magyarországi gyártó partnereinknél, a Magyarországon jellemző munkaerőhiány kezd a gyártásban fennakadásokat okozni, ezért néhány nappal megnövekedhet a gyártási idő. Ez főként az árnyékolástechnikai termékeket érinti.

Igyekszünk ennek ellenére a megrendeléseket a legrövidebb időn belül teljesíteni.

Facebook

IGLO ENERGY 180x210 kétszárnyú bejárati ajtó

Egyedi méret
Az IGLO ENERGY PVC ajtók különlegesek és a DRUTEX S.A. kizárólagos rendszere. GL SYSTEM  “A” osztályú profil rendszerben készülnek kizárólagosan a legjobb alapanyagok felhasználásával. Úgy lettek megalkotva, hogy a legnagyobb megelégedettséggel töltsék el ügyfeleinket ...Bővebben...
323 162,93 HUF (254 459,00 HUF nettó) egységár

Only one shipping method available :

Személyes átvétel : 0,00 HUF


 • Leírás
 • Specifikációk
 • Hozzászólás
 • Írjon véleményt

Az IGLO ENERGY PVC ajtók különlegesek és a DRUTEX S.A. kizárólagos rendszere. GL SYSTEM  “A” osztályú profil rendszerben készülnek kizárólagosan a legjobb alapanyagok felhasználásával.

Úgy lettek megalkotva, hogy a legnagyobb megelégedettséggel töltsék el ügyfeleinket és a fejlett technika kifejezése legyenek, úgy mint a szigorú piaci szabályoké. Az 5 kamrás IGLO ENERGY ajtók a magas energiahatékonyság szinonimái, de a gyönyörű design, esztétika és minőségé is.

A profil kiváló szigetelő tulajdonságai a speciálisan kialakított alumínium külső küszöbnek és hőtávtartónak köszönhető. Az ajtók innovatív szigetelő rendszerrel rendelkeznek, amely csak a DRUTEX S.A. kínálatában érhető el és így garantálja a nagyszerű hőhatékonysági teljesítményt. A világon elsőként használnak habosított EPDM gumitömítést. Az ajtók további jellemzője a magas fokú szilárdság - a HAPS P700 préselt alumínium zsanérok jóvoltából.

Előnyök:

 • Időtlen design, kiemelkedő esztétika és funkcionalitás, valamint innovatív megoldások a hőhatékonyság érdekében, az alapvető tulajdonságai az IGLO ENERGY ajtóknak, amik kivételessé teszik.
 • Magas szintű tartósság a préselt alumínium zsanéroknak köszönhetően.
 • Nagyszerű zajcsökkentő képesség.
 • A modern szigetelő rendszer összekapcsolja az innovációt és különlegességet. Az IGLO ENERGY ajtók háromszoros tömítéssel rendelkeznek. A külső és belső EPDM gumitömítésen kívül a profil egy további habosított EPDM gumi középtömítést kapott, így tovább csökkenti a profil hőátbocsátási értékét és kiváló teljesítményt nyújt a vízhatlanság és légáteresztés terén. Ez az új tömítés kizárólag a DRUTEX S.A.-nál elérhető és szabadalmaztatott világelső megoldás.
 • Magas fokú biztonság a három ponton záródó MACO vasalat jóvoltából.
 • Tökéletes megoldás intelligens házak részére.

Vasalat

Az IGLO ENERGY PVC ajtók a legmodernebb MACO ajtó zárakkal felszereltek. A 3 ponton záródó Z-TF MF-BO zárak két további multifunkciós acél csappal és két acél kampóval vannak felszerelve.

A multifunkciós zárszerkezetnek köszönhetően optimális és állandó nyomás keletkezik az ajtó teljes magasságában. Záródás után azonnal három ponton egy biztonságos záródást segítő előfeszítést biztosít az ajtószárnynak. A kulcs elfordítása után az ajtó lezáródik két úgynevezett ‘fiók’-ban lévő acél retesszel, a multifunkciós zárnyelvekkel és a fő fiókban elhelyezkedő masszív retesszel. A retesz könnyed állításával rugalmasan állíthatjuk a szárnyra nehezedő nyomást (előfeszítést).

A Z-TF zárak kompatibilisek szimmetrikus rendszerű elektromos zárakkal. Az ajtó minden retesze irányítható egy elektromos zárral. Általában az irányításhoz csak három drótra van szükség, ami egy elektromos impulzust szállít a három záródási ponthoz egyszerre. A kábel kötegben is kapható, a keretbe építve vagy kívülről rászerelve. A drótozásra beépítés közben kerül sor és a kábel kötegnek csak a középső elektromos zárhoz kell kapcsolódnia.

Típusok

A DRUTEX S.A. nemrég mutatta be kínálatában a saját tervezésű eredeti megjelenésű ajtórendszerét, amely kitűnik egyediségével és kiváló minőségével. A cég ezen kívül 10 modern bejárati ajtó típust kínál számos PVC rendszerben, az ügyfél igényeitől függően. Ugyanakkor lehetőség van modern vagy klasszikus stílusú ajtó betét használatára, változatos kínálatunkból. Az ajtók széles színválasztéka, kombinálva a számos ajtópanel választási lehetőséggel és különböző további opciókkal lehetővé teszi, hogy ügyfeleink ízlésüknek megfelelően, teljesen egyedi megjelenésű ajtót alakítsanak ki.

Az így testet öltő ajtó felépítése a legkiválóbb minőségű és a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtja. Minden model HPL2 táblából, /PUR hab/, 1 mm alumínium lemezből, /PUR hab/, HPL2 táblából készül. A kiegészítők kizárólag rozsdamentes acélból készülnek, különböző díszítésekkel. Az ajtó mindkét oldala egyformán elegáns megjelenésű. Az ajtópanel vastagsága maximum 36 mm.

Lehetőség van az ajtózár ujjlenyomat-olvasóval kombinálására, illetve Bluetooth-al, távirányítóval vagy tablettel történő irányítására.

Honlap: /hu/termekek/nyilaszarok/ajtok/muanyag-bejarati-ajtok/iglo-energy-bejárati-ajtók-93-mm.html
Súly: 147.4 kg
Szélesség: 180 cm
Hosszúság: 9.3 cm
Magasság: 210 cm
hozzászólások listája:
Eddig még nem érkezett hozzászólás.
Értékel:

Írd le a véleményedet erről a termékről:

Felhasználónév:
E-mail:
© 2003-2019 Developed by Webbinger Creative- Minden jog fenntartva! Designed by Webbinger Creative ®
A weboldalon található minden szöveg és kép a Webbinger-Bau Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!