• +36 30 165 7320
  • H-Cs: 9:00 - 17:00, P: 9:00-16:00

Tisztelt Érdeklődők!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szezon alatt a nyílászárók gyártási ideje megnövekszik. Az ablakok, erkélyajtók 4-6, bejárati ajtók gyártási ideje 6-8 hétig is elhúzódhat. Ez az Iglo, Gealan, Yawal nyílászárókat érinti.

Magyarországi gyártó partnereinknél, a Magyarországon jellemző munkaerőhiány kezd a gyártásban fennakadásokat okozni, ezért néhány nappal megnövekedhet a gyártási idő. Ez főként az árnyékolástechnikai termékeket érinti.

Igyekszünk ennek ellenére a megrendeléseket a legrövidebb időn belül teljesíteni.

Facebook

Csőmotorok

becker 02Az árnyékolástechnikai automatizálás, külső és belső árnyékolók motoros mozgatását jelenti. Ilyenkor úgynevezett csőmotor kerül az árnyékoló tengelyébe beépítésre. Legyen szó akár redőnyről, napellenzőről, rolettáról, redőnyrendszerű garázskapuról, csőmotorral tehetjük őket motoros árnyékolókká.

Olyan redőnyökhöz pedig, melyet ajtóra szereltetünk (pl: bejárati-, terasz ajtó), célszerű akadályérzékelős motort választani. Nyitva maradhat az ajtó vagy ha valamit véletlenül a redőny alatt felejtünk, akkor a motor ezt képes felismerni és megáll, akár vissza is nyithat, így megelőzve a berendezések károsodását.

© 2003-2020 Developed by Webbinger Creative- Minden jog fenntartva! Designed by Webbinger Creative ®
A weboldalon található minden szöveg és kép a Webbinger-Bau Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!