• +36 30 165 7320
  • H-Cs: 9:00 - 17:00, P: 9:00-16:00

Hörmann termékek

Kedves Vásárlónk!

A mindenki által ismert Hörmann cég termékeivel bővült a kínálatunk. Ismerkedjen meg Ön is a minőségi kapu és ajtó rendszerekkel, meghajtásokkal.

hormann logo

Részletes termékismertetők, leírások

Árajánlat kéréshez, kérjük töltse ki az űrlapot

Tisztelt Érdeklődők!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szezon alatt a nyílászárók gyártási ideje megnövekszik. Az ablakok, erkélyajtók 4-6, bejárati ajtók gyártási ideje 6-8 hétig is elhúzódhat. Ez az Iglo, Ovlo, Veka, Yawal nyílászárókat érinti.

Magyarországi gyártó partnereinknél, a Magyarországon jellemző munkaerőhiány kezd a gyártásban fennakadásokat okozni, ezért néhány nappal megnövekedhet a gyártási idő. Ez főként az árnyékolástechnikai termékeket érinti.

Igyekszünk ennek ellenére a megrendeléseket a legrövidebb időn belül teljesíteni.

Facebook

Mobil szúnyoghálók

szunyoghalo 15v2A szúnyogháló anyaga egy üvegszálas háló speciális műanyag bevonattal. Szürke színe miatt pár méterről már nem is látható. Sűrű szövése nem csak a rovarokat zárja ki a lakásból, de a levegőben szálló apró pelyheket és szöszöket is felfogja. A városi galambok sem repülnek be a lakásba. Az utóbbi pár évben egyre több erkélyt építettünk körbe vele azért is, hogy kedvenc cicáink vagy madarunk ne szökjön el.

A rolós szúnyogháló utólag is felszerelhető a redőny elé, a régi bérházak belsőtokos redőnyei elé is. A lehúzható szúnyogháló emeleti, magas ablakokra is telepíthető. Rolós lehúzható szúnyogháló lehúzó zsinórral, de fékes kivitelben is elkészíthető, és tetőtéri bukó ablakokra is szerelhető. Kezelése könnyű, egy mozdulattal, könnyedén visszaengedhető a tokjába.

szunyoghalo1A mozgatható szúnyogháló alkatrészei alumíniumból készülnek, rendkívül időtállóak, hálója cserélhető, ezért ez a típus hosszú távú befektetés. A szúnyogháló hálócseréjét általában 9 – 13 év között kérik ügyfeleink. Lehúzható szúnyogháló tokja 4,5 x 4,5 cm, a lefutó sín 3,5 x 2,3 cm, anyaguk alumínium, a lehúzást követően szintén alumínium fogadó elembe akasztjuk bele. Alapáron fehér vagy barna színű tokkal és kerettel kapható, de a RAL skála bármely színére színterezhető egyedi igényeknek megfelelően. A rolós szúnyogháló maximum szélessége 170 cm, maximum magassága 230 cm. A hálót egy, a tokba beépített rúgó állandóan feszesen tartja, ezért azt a szél nem tudja kifújni.

A fentről lehúzható szúnyogháló erkélyajtóra történő szerelése csak abban az esetben javasolt, ha ritkán mennek ki a teraszra, mert kényelmetlen használni és rövidebb lesz a szúnyogháló élettartama. Az ajtókra az oldalhúzós, vagy a nyitható szúnyoghálót javasoljuk. Oldalhúzós szúnyogháló esetében a tok az erkély ajtó hosszában helyezkedik el 4,5 x 4,5 cm. Alul-felül a sín 3,5 cm, a fogadóelemé pedig 3 cm. A fogadóelem rész végig mágnes csíkkal van ellátva.

A szúnyoghálósín mindkét oldalán kefés, közte csúszik a háló, ezért a szúnyogok és rovarok ott sem tudnak átjutni.

Oldalhúzós szúnyogháló ajtó kívülről-belülről mozgatható. Rolós szúnyoghálóajtó maximum szélessége 120 cm, maximum magassága 238 cm. Teraszajtók nagyobb szélességénél illetve magasságánál a szúnyoghálóajtó rolós megoldásában az úgynevezett duplatokos kivitelt javasoljuk, melynél a nyílászáró mindkét oldalára telepítünk egy szúnyogháló gyűjtőtokot, így akár 240 cm széles és 238 cm magas teraszajtót is lefedhetünk a szúnyogok, rovarok elől.

A nagy felület ellenére könnyen kezelhető. A kezelésénél elég csak a szúnyogháló egyik oldalát mozgatnunk. A nyitható szúnyoghálóajtó zsanéros, 4,5 x 2,3 cm-es fehér vagy barna alumínium zártszelvényből készül, mágnessel záródik a nyílászáróra. A szúnyoghálóajtó úgynevezett rugós csapózsanérral is készíthető, amely automatikusan visszazáródik. Maximum szélessége 120 cm, maximum magassága 260 cm.

© 2003-2020 Developed by Webbinger Creative- Minden jog fenntartva! Designed by Webbinger Creative ®
A weboldalon található minden szöveg és kép a Webbinger-Bau Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!