• +36 30 165 7320
  • H-Cs: 9:00 - 17:00, P: 9:00-16:00

Hörmann termékek

Kedves Vásárlónk!

A mindenki által ismert Hörmann cég termékeivel bővült a kínálatunk. Ismerkedjen meg Ön is a minőségi kapu és ajtó rendszerekkel, meghajtásokkal.

hormann logo

Részletes termékismertetők, leírások

Árajánlat kéréshez, kérjük töltse ki az űrlapot

Tisztelt Érdeklődők!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szezon alatt a nyílászárók gyártási ideje megnövekszik. Az ablakok, erkélyajtók 4-6, bejárati ajtók gyártási ideje 6-8 hétig is elhúzódhat. Ez az Iglo, Ovlo, Veka, Yawal nyílászárókat érinti.

Magyarországi gyártó partnereinknél, a Magyarországon jellemző munkaerőhiány kezd a gyártásban fennakadásokat okozni, ezért néhány nappal megnövekedhet a gyártási idő. Ez főként az árnyékolástechnikai termékeket érinti.

Igyekszünk ennek ellenére a megrendeléseket a legrövidebb időn belül teljesíteni.

Facebook

Télikert árnyékolók

telikert arnyekolo 07Már meglévő télikertek üvegből, vagy polikarbonátból készült lefedésének árnyékolására kiválóan alkalmas külső árnyékoló szerkezet. Mivel az üvegfelület és a nap közé kerül, ezáltal nagyobb hatásfokkal rendelkezik, mint egy belső árnyékoló.

Kizárólag motoros mozgatásnak köszönhetően tökéletesen automatizálható, elektromos, vezérlő kiegészítők segítségével (szél- fény-esőérzékelő, programóra).

Szerkezete alumínium, mely alapáron fehér színre szinterezett, de felár ellenében bármilyen RAL színskálában megtalálható színre színtereztethető.

telikert arnyekolo 03Az árnyékoló felszereléséhez meglévő, tartógerendák szükségesek, melyek ideális esetben párhuzamosak, de bizonyos korlátok között, más alakzatban is kivitelezhető. A sínek közé feszített textilárnyékoló ponyva anyaga impregnált, és a Sattler színmintából bármelyik választható.

Polikarbonát, ill. üvegtetők árnyékolására alkalmas magas színvonalú műszaki tartalommal rendelkező termék, kiváló mind hő védelem mind árnyékolás szempontjából.

telikert arnyekolo 04telikert arnyekolo 10

© 2003-2020 Developed by Webbinger Creative- Minden jog fenntartva! Designed by Webbinger Creative ®
A weboldalon található minden szöveg és kép a Webbinger-Bau Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!