• +36 30 165 7320
  • H-Cs: 9:00 - 17:00, P: 9:00-16:00

Hörmann termékek

Kedves Vásárlónk!

A mindenki által ismert Hörmann cég termékeivel bővült a kínálatunk. Ismerkedjen meg Ön is a minőségi kapu és ajtó rendszerekkel, meghajtásokkal.

hormann logo

Részletes termékismertetők, leírások

Árajánlat kéréshez, kérjük töltse ki az űrlapot

Tisztelt Érdeklődők!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szezon alatt a nyílászárók gyártási ideje megnövekszik. Az ablakok, erkélyajtók 4-6, bejárati ajtók gyártási ideje 6-8 hétig is elhúzódhat. Ez az Iglo, Ovlo, Veka, Yawal nyílászárókat érinti.

Magyarországi gyártó partnereinknél, a Magyarországon jellemző munkaerőhiány kezd a gyártásban fennakadásokat okozni, ezért néhány nappal megnövekedhet a gyártási idő. Ez főként az árnyékolástechnikai termékeket érinti.

Igyekszünk ennek ellenére a megrendeléseket a legrövidebb időn belül teljesíteni.

Facebook

Velux árnyékolók

velux logoA Velux árnyékolók és redőnyök a Velux tetőtéri ablakok tökéletes kiegészítői, garantáltan tökéletesen illeszkednek Velux tetőtéri ablakára.

A rolók felszerelését az egyedülálló Pick&Click!TM rendszer segítségével szakembereink néhány perc alatt elvégzik otthonában. Az egyedülálló Pick&Click!TM rendszerrel a fényzáró rolók, a roletták, a reluxák és a harmonikarolók szerelhetők fel. Minden egyes VELUX ablakon egy előszerelt tartó található, amely jelentősen leegyszerűsíti és meggyorsítja az árnyékolók felszerelését, ill. biztosítja a tökéletes illeszkedést.

  • HŐVÉDELEM – a meleg kirekesztése
  • FÉNYZÁRÁS – a fény teljes kizárása
  • ÁRNYÉKOLÁS ÉS DEKORÁLÁS – egyszerű dekorálás, a fény szűrése
  • TELJES KOMFORT – a meleg, a fény és a zaj kizárása, fokozott biztonság
  • SZÚNYOGOK ELLENI VÉDELEM – rovarok kizárása
© 2003-2019 Developed by Webbinger Creative- Minden jog fenntartva! Designed by Webbinger Creative ®
A weboldalon található minden szöveg és kép a Webbinger-Bau Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!