• +36 30 165 7320
  • H-Cs: 9:00 - 17:00, P: 9:00-16:00

Tisztelt Érdeklődők!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szezon alatt a nyílászárók gyártási ideje megnövekszik. Az ablakok, erkélyajtók 4-6, bejárati ajtók gyártási ideje 6-8 hétig is elhúzódhat. Ez az Iglo, Gealan, Yawal nyílászárókat érinti.

Magyarországi gyártó partnereinknél, a Magyarországon jellemző munkaerőhiány kezd a gyártásban fennakadásokat okozni, ezért néhány nappal megnövekedhet a gyártási idő. Ez főként az árnyékolástechnikai termékeket érinti.

Igyekszünk ennek ellenére a megrendeléseket a legrövidebb időn belül teljesíteni.

Facebook

Üvegosztók

haz kep 01pvcAz üvegosztók, mint a régi építészeti stílushoz kapcsolódó díszítőelemek az ablak dekorációs funkcióját töltik be. Nekik köszönhetően a beltér egy különleges hangulatot, az épülethomlokzatok pedig egyedi jelleget nyernek.

Ajánlatunkban a nyílászárók színskálájához illő különböző vastagságú és színű valódi üvegosztók és álosztók találhatók. Az álosztók elhelyezése az ablakban pontos tervezést igényel. Nem szabad elfelejteni, hogy az álosztó méretének az ablakhoz viszonyítva megfelelő arányúnak kell lennie, a formájának és fajtájának pedig az épület stílusával kell harmonizálnia.

Az alábbi típusú üvegosztókat ajánljuk:

  • üveg közötti álosztók
  • konstrukciós álosztók
  • ragasztott álosztók (bécsi)
  • ragasztott álosztók - üveg közötti elemmel
  • rátétes álosztók (a fa nyílászárókra vonatkozik).
© 2003-2020 Developed by Webbinger Creative- Minden jog fenntartva! Designed by Webbinger Creative ®
A weboldalon található minden szöveg és kép a Webbinger-Bau Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!