• +36 30 165 7320
  • H-Cs: 9:00 - 17:00, P: 9:00-16:00

Tisztelt Érdeklődők!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szezon alatt a nyílászárók gyártási ideje megnövekszik. Az ablakok, erkélyajtók 4-6, bejárati ajtók gyártási ideje 6-8 hétig is elhúzódhat. Ez az Iglo, Gealan, Yawal nyílászárókat érinti.

Magyarországi gyártó partnereinknél, a Magyarországon jellemző munkaerőhiány kezd a gyártásban fennakadásokat okozni, ezért néhány nappal megnövekedhet a gyártási idő. Ez főként az árnyékolástechnikai termékeket érinti.

Igyekszünk ennek ellenére a megrendeléseket a legrövidebb időn belül teljesíteni.

Facebook

A AcrylAblak-csatlakozási hézagok tömítésére, csatlakozási hézagokhoz, és egyéb tágulási hézagokhoz, a technika mai állása szerint a szilikon a legalkalmasabb.

Különböző kiszerelések és színek állnak rendelkezésre. Van olyan szilikon, mely speciálisan ablak-csatlakozási hézagokhoz vagy csatlakozási hézagokhoz használható. A szaniter területre van penész és gomba gátló szilikon. Továbbá található a szilikonok között akril is, mely a csekély mozgású hézagoknál alkalmazható, ezek átfesthetőek.

 

1C GunFoam B1Hézagok és faláttörések tömítéséhez, szigeteléséhez, ragasztásához és töltéséhez különböző habok állnak rendelkezésre a greenteQ szortimentből.

Igények, felhasználási területek és évszakok szerint eltérő receptúra alapján készülnek a greenteQ habok. Vannak habok, melyek nehezen gyúlékonyak, melyek nagyobb hőmérséklet tartománnyal rendelkeznek felhasználáskor (tél), és melyeknek nagyobb a kihozatali mennyiségük. Továbbá van egy greenteQ hab, speciálisan ajtók beépítéséhez.

Joint sealing tape 600 V2A különböző hézagok és ablak csatlakozások tömítésére két különböző greenteQ tömítőszalag áll rendelkezésre. Az egyik greenteQ tömítőszalag a rejtett beépítéshez van, a másik időjárásálló. 

A szalagok előpréseltek és az egyik oldalukon öntapadós csíkkal ellátottak, ez lehetővé teszi és megkönnyíti a felhasználásukat - a már meglévő hézagoknál is.

© 2003-2020 Developed by Webbinger Creative- Minden jog fenntartva! Designed by Webbinger Creative ®
A weboldalon található minden szöveg és kép a Webbinger-Bau Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!