• +36 30 165 7320
  • H-Cs: 9:00 - 17:00, P: 9:00-16:00

Tisztelt Érdeklődők!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szezon alatt a nyílászárók gyártási ideje megnövekszik. Az ablakok, erkélyajtók 4-6, bejárati ajtók gyártási ideje 6-8 hétig is elhúzódhat. Ez az Iglo, Gealan, Yawal nyílászárókat érinti.

Magyarországi gyártó partnereinknél, a Magyarországon jellemző munkaerőhiány kezd a gyártásban fennakadásokat okozni, ezért néhány nappal megnövekedhet a gyártási idő. Ez főként az árnyékolástechnikai termékeket érinti.

Igyekszünk ennek ellenére a megrendeléseket a legrövidebb időn belül teljesíteni.

Facebook

PUR-habok

1C GunFoam B1Hézagok és faláttörések tömítéséhez, szigeteléséhez, ragasztásához és töltéséhez különböző habok állnak rendelkezésre a greenteQ szortimentből.

Igények, felhasználási területek és évszakok szerint eltérő receptúra alapján készülnek a greenteQ habok. Vannak habok, melyek nehezen gyúlékonyak, melyek nagyobb hőmérséklet tartománnyal rendelkeznek felhasználáskor (tél), és melyeknek nagyobb a kihozatali mennyiségük. Továbbá van egy greenteQ hab, speciálisan ajtók beépítéséhez.

 

© 2003-2020 Developed by Webbinger Creative- Minden jog fenntartva! Designed by Webbinger Creative ®
A weboldalon található minden szöveg és kép a Webbinger-Bau Kft. tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!