Hörmann termékek

Kedves Vásárlónk!

A mindenki által ismert Hörmann cég termékeivel bővült a kínálatunk. Ismerkedjen meg Ön is a minőségi kapu és ajtó rendszerekkel, meghajtásokkal.

hormann logo

Részletes termékismertetők, leírások

Árajánlat kéréshez, kérjük töltse ki az űrlapot

Tisztelt Érdeklődők!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szezon alatt a nyílászárók gyártási ideje megnövekszik. Az ablakok, erkélyajtók 4-6, bejárati ajtók gyártási ideje 6-8 hétig is elhúzódhat. Ez az Iglo, Ovlo, Veka, Prime, Yawal nyílászárókat érinti.

Magyarországi gyártó partnereinknél, a Magyarországon jellemző munkaerőhiány kezd a gyártásban fennakadásokat okozni, ezért néhány nappal megnövekedhet a gyártási idő. Ez főként az árnyékolástechnikai termékeket érinti.

Igyekszünk ennek ellenére a megrendeléseket a legrövidebb időn belül teljesíteni.

 

2018. November 13-16. Zárva tartunk

Facebook

Szilikonok, akrilok

A AcrylAblak-csatlakozási hézagok tömítésére, csatlakozási hézagokhoz, és egyéb tágulási hézagokhoz, a technika mai állása szerint a szilikon a legalkalmasabb.

Különböző kiszerelések és színek állnak rendelkezésre. Van olyan szilikon, mely speciálisan ablak-csatlakozási hézagokhoz vagy csatlakozási hézagokhoz használható. A szaniter területre van penész és gomba gátló szilikon. Továbbá található a szilikonok között akril is, mely a csekély mozgású hézagoknál alkalmazható, ezek átfesthetőek.

 

© 2003-2018 Developed by Webbinger Creative- Minden jog fenntartva! Designed by Webbinger Creative ®
A weboldalon található minden szöveg és kép a Webbinger Ug tulajdonát képezi, másolása, felhasználása csak a tulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges! Minden egyéb esetben jogi következmények várhatóak!